You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Denetlemeye takılan aracın ses sistemi polisi şaşkına çevirdi

Denetlemeye takılan aracın ses sistemi polisi şaşkına çevirdi

⭐⭐⭐ Süper Moderator
Denetlemeye takılan aracın ses sistemi polisi şaşkına çevirdi
[Resim: 3676846.jpg] Muhtar Ali Çevikel Caddesi üzerinde denetimlerine devam eden Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, şehir içinde yüksek sesle müzik yayını yapan hafif ticari aracı tespit ederek yol üzerinde durdurdu. Ş.K. isimli kişiye ait 34 DM 0789 plakalı hafif ticari araçta kontroller yapan ekipler, araç içinde usulüne uygun olmayacak şekilde ses sistemi ile çok sayıda hoparlörün olduğunu fark etti. Aynı zamanda yine bagaj kapağı kısmında yazılı olan ‘Masal değil, müzik dinliyoruz' yazısı ise dikkatlerden kaçmadı.

Ses sisteminin gücünü aracın teybini açarak denetleyen ekipler, aracının sigortası da olmayan sürücüye 288 TL ceza uygularken, trafikten men edilen araç Keşan Şoförler Odası otoparkına çekildi.

Emre Akarca

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumki.Com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.