![[Resim: coban_boregi-e2b4b6a0-ad3a-4f06-b740-8ec33d97b51a.jpg]](https://lezzet.blob.core.windows.net/images-xxlarge-recipe/coban_boregi-e2b4b6a0-ad3a-4f06-b740-8ec33d97b51a.jpg)
Ispanakları temizleyip yıkayın. Doğrayıp tavada suyunu en ince ayrıntısına kadar çekene kadar soteleyin.Rendelenmiş patates, pırasa, yumurta, tavuk eti, sucuk, kurutulmuş domates, sıvıyağ, maydanoz, rendelenmiş peynir, tuz ve biberi bir barbar alıp karıştırın. 20 cm çapındaki derin kek kalıbını yağlı kağıtla kaplayın. Ispanaklı harcı döküp spatula ile düzelterek yayın.Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında üzeri pembeleşene kadar pişirin. Servis tabağına alıp üzerini çörekotu ile süsleyin ve ılınmaya bırakın. Dilimleyip servis yapın. [IMG]lezzet/content/assets/images/dbabone.png[/IMG]
lezzet