Balık Ekmek Tarifi İçin malzemeler 2 adet yarım francala ekmek2 parça uskumru fileto (Ya Da levrek fileto)1 ufak soğan1 çay kaşığı kırmızı pul biber1/2 demet maydanozZeytinyağıTuzKarabiber
Balık Ekmek Nasıl Yapılır? Maydanozu temizleyip yıkayın ve süzgeçte bekletin. Suyu süzülünce yaprak yaprak ayırıp kocaman doğrayın. Soğanı da piyazlık doğrayıp hazırlayın.Filetoların üstüne hafifçe zeytinyağı sürüp ızgarada ortak olarak pişirin. Soğan, maydanoz, pul biber, tuz ve karabiberi bir kapta harmanlayıp azıcık ezerek karıştırın. Ekmekleri sandviç biçiminde ikiye kesip bir parça balık ve maydanozlu soğanı arasına yerleştirin. Sıcak olarak servis yapın. Sağlık Durumu olsun.<b>Balık Ekmek Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?</b>
Maydanozları bıçak yerine elinizle temizleyin ve küçük parçalara ayırın.Tarifte uskumru yerine levrek fileto veya ayıklanmış hamsi de kullanabilirsiniz.Sandviçin içerisine doğranmış marul ve roka koyarak lezzetini arttırabilirsiniz.Balıkları ekmeğe dizdiğinizde, üstüne limon sıkarak tadını güzelleştirebilirsiniz.<b>1 Porsiyon Balık Ekmek Kaç Kalori?</b>
Bir francala ekmeği ile hazırlanan balık ekmek, yaklaşık 400 kaloridir. Gıda değerleri bakımından zengin olan bu beslenme, ölçülü bir şekilde tüketilebilir. [IMG]lezzet/content/assets/images/dbabone.png[/IMG]
lezzet