Balığı haşladığınız suyu süzüp bir tencereye alın. Patates, havuç, kereviz ve kalan soğanı soyup küp küp doğrayın ve balık suyuna ekleyin. Sebzeler yumuşayınca unu azıcık su ile sulandırıp tencereye ekleyin ve karıştırarak pişirin. Icabında sıcak su ek edebilirsiniz.
Tel tel bölünmüş balık etlerini ve kıyılmış maydanozu ekleyip hafif koyulaşıncaya dek pişirin.
Çorba suyundan 1 kadeh kadar alıp yumurta sarılarını ekleyin ve adamakıllı çırpın. Karışımı çorbaya derece derece ilave ederek karıştırın.
Zeytinyağı, limon suyu ve karabiberi karıştırıp çorbanın üzerine gezdirerek dökün ve sıcak olarak servis yapın. Sağlık Durumu olsun. [IMG]lezzet/content/assets/images/dbabone.png[/IMG]
lezzet