Birkaç dal taze maydanoz Baharatlı Deniz Ürünü Ve Çin Eriştesi (Noodle) Nasıl Yapılır? Bol malzemeli ve deniz ürünleriyle nefis bir baharatlı deniz ürünü ve Çin eriştesi (Noodle)
Çin eriştesini derin bir tencerede bol kaynar tuzlu suda hafif diri kalacak şekilde haşlayın ve suyunu süzün. Her Tarafta tencereye alın. İçine biraz natürel sızma zeytinyağı ekleyin ve sıcak tutmaya çalışın.Kalan zeytinyağını bir wok içinde ya da kalın tabanlı kızartma tavasında ısıtın. Havuçlar ile zencefili 2 dakika kadar karıştırarak soteleyin. Balığı, acı biberi ve 5 baharat tozunu ekleyip 3-4 dakika daha soteleyin. Kirli̧güzel koku̧ erişte de dahil kalan malzemeleri ek edip, 1-2 dakika daha karıştırın. Ocaktan alın ve maydanozla süsleyip anında servis yapın.Nefis hindi köftesi ve biberli Çin eriştesi tarifi için tıklayın.
[IMG]lezzet/content/assets/images/dbabone.png[/IMG]
lezzet