You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Adıyaman Mutfağı Karıştırmalı Adıyaman Pilavı

Adıyaman Mutfağı Karıştırmalı Adıyaman Pilavı

⭐⭐⭐Administrator⭐⭐⭐
Adıyaman Mutfağı Karıştırmalı Adıyaman Pilavı
Karıştırmalı Adıyaman Pilavı
Malzemesi :
1.5 kg. bulgur
500 gr. tereyağı
2 kg. doğranmış et (kavurma et);
100 gr. Salça
100 gr. Pul biber
50 gr. baharat
yeteri kadar tuz

Yapılışı :Et kavrulur, bir tencereye alinarak üzerine salça dökülür, biber ve baharat üzerine 1.5 litre su ilave edilir. Kaynadıktan sonra bulgur eklenerek bir miktar kaynatılıp suyu çekildikten sonra servis yapilir.

Adıyaman Mutfağı
Herşey Sensin Maviş

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumki.Com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.